Restaurantdag

Het bestuur en de leden van de duikclub Dolfijn nodigen u uit op hun jaarlijkse restaurantdag die zal doorgaan op zondag 24 februari 2019. Deze zal plaatsvinden in het Parochiaal Centrum 't Kabotske te Munsterbilzen (Toon kaart).

Wij ontvangen u graag ’s middags tussen 11u30 en 14u00 en ’s avonds van 18u00 tot 20u00.
Wij maken de volgende menu’s voor u klaar:

MENU 1MENU 2MENU 3MENU 4KINDERMENU 1KINDERMENU 2KINDERMENU 3
Mosselen natuur (1,2 kg)Ribbekes à volontéHalve haan met champignonsausHalve haan natuurMosselenRibbekesFrikandel (2 stuks)
met frietjes of broodmet frietjes of broodmet frietjes of broodmet frietjes of broodmet frietjes of broodmet frietjes of broodmet frietjes of brood
ijs of koffieijs of koffieijs of koffieijs of koffieijs of koffieijs of koffieijs of koffie
€ 20€ 18€ 18€ 16€ 10€ 8€ 8

Om een vlotte bediening te kunnen bieden, vragen wij u om op voorhand in te schrijven en aan te geven omstreeks welk uur u aan tafel wenst te gaan. De inschrijvingen dienen uiterlijk tegen dinsdag 12 februari 2019 binnen te zijn (na de zwembadtraining).

U kan zich online inschrijven.
U kan ook inschrijven door de uitnodiging af te drukken, in te vullen en aan Karina Machiels of één van de bestuursleden te bezorgen.

Wij hopen u weer talrijk te mogen ontmoeten op onze restaurantdag!

Inschrijven nog niet mogelijk!