Pizza-pastadag

Normaal gezien gingen we op 28 februari 2021 onze jaarlijkse restaurantdag houden.
Door de gekende reden gaat deze dit jaar niet door kunnen gaan. Uiteraard hebben we een alternatief uitgewerkt: we houden namelijk een heuse pasta- & pizza-dag op zaterdag 27 februari!

Alle pasta's en pizza's (25 cm) zijn volledig vers en per stuk ingepakt.
Jullie kunnen al dit lekkers dus de dag zelf thuis opwarmen/bakken of het in de diepvries bewaren voor later. Voor wanneer je eens een keer geen goesting hebt om te koken na een zware werk- of duikdag. ;-)

En wij zouden Duikclub Dolfijn niet zijn als we niet gezorgd hadden voor een lekkere fles wijn om dit alles te vergezellen.

Dus: bestellen maar, zou ik zeggen!!!

Hier vinden jullie ons bestelformulier. Gelieve het te downloaden, in te vullen en op te slaan.

Gelieve jullie bestelling af te geven aan een van de clubleden of te mailen naar nathaliedelile@yahoo.com voor woensdag 17/02/2021.

Betalen doen jullie eenvoudig door te storten op onze clubrekening BE88 7765 9379 9341 met vermelding van pizza-pastadag + naam.

De bestelling wordt door onze leden volledig coronaproof aan huis geleverd op 27/02/2021 tussen 12h en 16h.
Indien jullie een bestelling plaatsen van minimum € 100 krijgen jullie nog een flesje wijn cadeau!!

We hopen op jullie steun te mogen rekenen.

Namens Duikclub Dolfijn,

Tom Beckers