Duikinitiaties Grabbelpas

Zondag 4 augustus 2013 - 12:10 door Anne Cortleven
Een tijdje geleden werden we gecontacteerd door de Grabbelpas van Zutendaal om een initiatie te organiseren voor een groep kinderen van 10 - 12 jaar.

Een aantal dolfijnen melden zich vrijwillig om deze kinderen deskundig te begeleiden.

Donderdag 1 augustus was het dan zover. Een klein groepje enthousiaste kinderen met begeleider stonden ons aan het zwembad op te wachten. Enkele enthousiaste dolfijnen namen de kinderen onder hun vinnen en bezorgden ze een "dolfijne" voormiddag.

Na afloop kregen de kinderen nog een brevetje mee naar huis en met een tevreden glimlach gingen ze weer richting Zutendaal.

Volgend jaar zal er weer een nieuwe grabbelpas initiatie georganiseerd worden tijdens de zomervakantie.

De initiaties voor volwassenen vanaf 14 jaar zullen plaatsvinden in de maand september. Verdere info volgt nog!